Halaman

Isnin, 31 Oktober 2011

Movie with Ary - Rasuk

Links to this post
            Mana ada takut tengok citer siang... malam malam baru syiok...


Ary Nak Review Blog Ni... Tengok Sape Yang Kenaaa... ( 5 )

Links to this post
            Haa.. kali ni lagi special.. ceh! semua special.. hehehe... btul la... kali ni ary nak review lagi blog orang tapi kali ni adalah blog pilihan ary sendiri... apa orang kata... blog kawan kawan... bes review blog orang ni... dapat tambah kawan.. Jom kita kenal... meh kita g Langkawi... kita g ngurat...


           Woiyoooo.... cun tak... jangan kan korang ary pun ble terpikat... ish ish.. bahye ni... kalau korang nak kenal ni la Lam A'Aini Othman atau Aini jerk.. atau lebih glamer lagi... Semut Langkawi.... rasa rasa korang musti kenal punyer.. bloger lama ni tau... lagi satu.. status die single lagi tauu.. ops! tercakap lak... hehehe..


          Haa... kalau nak korang nak kenal lebih rapat lagi.. korang kena tahu Aini ni adalah pemilik ohsemut.blogspot.com apa lagi jom la singgah blog die... kalu masuk memang ceria punyer perasaan korang.. maklumlah.. masuk umah si cantik manis... Aini ni rajin update blog..  jadi tak boring laa.. rasa sentiasa bes aje laa...

          Entry die pun banyak yang berguna.. terutama banyak entry yang berguna wat korang tuk blog korang.. nak apa aje.. nak cantikkan blog.. nak tambah itu nak tambah ini kat blog.. macam macam  la cara yang korang bole dapatkan kat blog Aini.. semua ader... siap dapat makan lagi... hehehe... tang makan tu korang kunyah sendiri la depan laptop korang yek... hehehe....

         Kalau korang da masuk tu kat blog die.. join la sekali fan facebook die... tekan like like like... dan like... korang tekan lagi like kat Fan Facebook Oh Semut... kompom korang rasa bes.. huhuu.. rajin betul anak dara ni kan... tapi tu kan tak cukup lagi tu...

         Korang kena dengar, kena tengok... Aini ni secara live baru seronok dengar celoteh die.. cam ner? G la kat channel you tube dier kat SINI.. atau jom kita tengok salah satu video dier.. musti korang tangkap gelak...


          Bes tak? Comelkan... huhuhu... apa pun ary nak ucap terima kaseh kat Aini ni sebab selalu like status dan entry ary kat facebook... bes betul banyak kawan ni kan...

         Haaa... ni banner si manja kita hari ni.. korang amik arrr simpan dalam blog korang... nak simpan dalam hati pun bule... hehehe...


        Ok la.. Ary tengah tunggu ni blog seterusnya untuk ary review.. Korang nak ary review blog korang tak... kalau nak klik SINI.. ary akan review korang seikhlas hati.. insyallah..

       Jom.. baca entry ary lain.. bes bes tau..

Live with Ary - Ben Walsh ( Drummer Tong Drum )

Links to this post
            Sememangnya... bakat tu memang perlu ada pada diri kita, yang perlu kita cari.. tapi tu sebenarnya tak cukup.. sebab kita juga perlu kreatif mengunakan dan kembangkan bakat kita.. tak caye.. jom tengok Ben Walsh...


Ahad, 30 Oktober 2011

Ary Nak Review Blog Ni... Tengok Sape Yang Kenaaa... ( 4 )

Links to this post
           Waaa... kita ada blog nak kena review lagi hari ni... ada yang istimewa sikit kat sini.. ada sebuah lagi blog baru kita yang rasanya perlu kita terjah... Tapi sebelum tu jom kita kenal ngan owner dier dulu... jom kita ngurat...


           Haa.. ni la die.. nama die.. Faizura Alwani Fadzilah... amboi nama.. terbelit pengantin lelaki nak sebut.. hehehe... tapi sedap jugak kan nama die...

          Faizura ni merupakan pemilik Fairuza's on line blogshop huhuhu... malang sekali ary tak dapat amek header dier la.. tak moleh copy arrr... kalau korang nak.. just klik aje link kat atas...

          Da nama pun on line shop.. apa lagi.. blogger bisnes la minah ni... tapi kan blog die cantik jugak tau.. sejuk mata memandang...

         Banyak jugak yang dijual setakat ini... rasanya korang bole risik risik kot... contoh barang yang di on line kan...

                                                           Berbagai jenis Headphpone

                                                        Pelbagai jenis Contact Lens

                              Blous pun ader haaa... banyak jenis pulak tu...

Dan macam macam lagi... ada lagi satu yang ary jumpa cara cara memakai tudung shawl pun ader.. haa.. grand gitu...


           Apa pun ary sokong orang kita bila orang kita meniaga ni.. apa lagi jom la singgah... mungkin korang berminat...jom sergah blog dier jom...

          Ok la.. ary tengah tunggu ni.. blog seterus nya untuk ary review.. korang nak tak ary review blog korang... kalau nak klik SINI... k la... jom tengok entry ary yang lain.. banyak menarik tu..

Live with Ary - Black Mentor nyanyi lagu She Gone...

Links to this post
            Huhuhu... lagu asal ni memang giler key die... jom tengok bila black nyanyi lagu She Gone lagu asal kumpulan Steelheart.. Apa pun... terbaik...




kalau korang nak tengok lagu asal klik SINI ye...

Live with Ary - She Gone Steelheart... lagu terbaik sepanjang zaman..

Links to this post
            Lagu ni antara lagu kegemaran ary masa jamming ngan budak budak... tapi bukan ary yang nyanyi la.. ary main drum ajerkk... giler lagu ni kalau nak nyanyi, silap cara ble berak ijau ni.. hahahaha... apa pun memang lagu ni terbaik...



Patut ka tak patut..? Cerita tentang laptop 1 malaysia..

Links to this post
           Ary cuma nak tanya kat korang... patut ka tak patut... korang pk larrr sendiri.... bukan nak timbulkan kontraversi... tapi korang ni bijak pandai... tolong la ary pk... patut ka tak patut...

          Mak ary datang umah... selepas singgah umah kawan dier kat Batu Pahat... bila da singgah dan bertemu kawan lama.. tentunya banyak cerita yang keluar... tetiba anak kawan mak ary kuar kan laptop 1 Malaysia... korang tahukan apa tu laptop 1 Malaysia..



          Yang ary tahu laptop 1 Malaysia percuma adalah pemberian kerajaan kepada pelajar yang kurang berkemampuan... rasanya larrr... tapi kan..

          Kawan mak ary bercerita... yang ada pelajar yang memang kurang berkemampuan tidak dapat laptop 1 Malaysia... lalu mak pelajar tu bertanya pada cikgu kenapa anak dia tak layak... tapi anak cikgu dapat...

         Jawapan cikgu... Sebenarnya laptop tu guna internet, cikgu tak nak membebankan pelajar tu sebab tak nak membebankan pelajar dengan bayaran bulan internet yang akan membebankan pelajar yang terang terang  keluarganya kurang berkemampuan... aper kes???

        Apa pendapat korang? Apa? Tak de internet laptop tu tak bole guna ke... atau Cikgu tu nak suh keluarga tu hutang ngan kot mamoth ke beli laptop ? 

       Apa pun terima kaseh kepada kerajaan yang menyalurkan laptop 1 Malaysia kepada pelajar pelajar kita... Tapi kepada yang jadi orang tengah.. jangan la diskriminasi sangat kan..

Live with Ary - Metallica 20th Anniversary Of " Master Of Puppets "

Links to this post
            Sape nak layan Metallica... layan...


Movie with Ary - Real Steel Full Movie

Links to this post

           Arghhh!!! Robot lawan robot...!!! jom tengok....




Sabtu, 29 Oktober 2011

Movie with Ary - Fast and Furious Tokyo Drift

Links to this post
            Layan rempit bro..


 kali ni ary beri link ajerk kalau korang nak tengok... bole la ye.. embed die tak der laaa...  klik sini untuk full movie....   

Tolong!! walaupun hanya 1 ringgit

Links to this post


beb.. gua menistis air mate tengok famili yg dalam kesusahan nie.. tolong lew bantu derang tak kire parti ape pun beb.. please.. Bantulah Adik Hairuman

"Salam sejahtera, Di sini Kami ingin berkongsi penderitaan adik hairuman dengan anda semua.Untuk makluman anda adik hairuman merupakan anak yatim piatu.Dia sudah kehilangan ibu bapanya sejak beliau berumur 5 tahun lagi .Hairuman merupakan anak keempat daripa 6 adik beradik dan dua orang kakaknya adalah golongan O...KU. 

Kini hanya kakak hairuman yg bertungkus lumus menyara keluarga dengan pendapatan tidak seberaapa iatu dengan menolong suaminya menjual air buah.Sebelum ini Hairuman cuba membantu meringankan beban keluarganya dengan melakukan dua pekerjaan iaitu bekerja di kilang dan pemungut kelapa sawit. Malang menimpa keluarga ini apabila Hairuman ditimpa kemalangan semasa mwmungut kelapa sawit.

adik hairuman terkena kejutan elektrik akibat daripada kabel elektrik yg berkuasa tinggi yg tba2 terjatuh dan menimpa adik hairuman.Badan adik hairuman 50 peratus melecur dan memerlukan kos yang amat tinggi untuk menampung kos perubatan.Keluarga Adik Hairuman cuba meminta bantuan daripada badan2 yang berkenaan untuk membantu keluarganya dan dirinya tetapi sampai sekarang tidak mendapat sebarang jawapan...

Di sini kami merayu kepada tuan/puan supaya menolong adik hairuman..walaupun rm1 seorang sudah memadai meringankan beban adik hairuman.Marilah sama-sama kita membantu adik hairuman setakat terdaya.Disini saya sertakan bukti mengenai adik hairuman.
 

Disini saya sertakan nombor telefon Kakak Hairuman 0183807867 -Maryuni Bt Miskon
 

No Akaun :162030632448 Maybank
 

Alamat: no 28 jln desa mawar 2/11,seksyen 2,tmn desa mawar 45500 tanjong karang,selangor


Kita samer bantu ye....

Sumber :  http://www.cinonexcoreyan.com/2011/01/tolong-walaupun-hanya-1-ringgit.html

Movie with Ary - Mengaku Rasul

Links to this post
            Sebuah filem dari Indonesia tentang ajaran sesat... tonton la...



Ary Nak Review Blog Ni... Tengok Sape Yang Kenaaa... ( 3 )

Links to this post
           Wah! Wah!.. makin meriah gamak nyer ni... terima kaseh la kat sesiapa yang sudi join segmen ary yang tak seberapa ni kan.. rasa seronok pulak...

           Ni entry ary yang ketiga ni ary review blog orang... meh kita tengok sapa yang kenaaa...


         Yaaaa.... inilah dia... TehaaNFM atau pun lebih manis di panggil Cik Teha... kalau korang nak tahu Tehaa adalah seorang gadis blogger yang berhati 1 Malaysia.. huh! korang tak caye... g blog die... korang tau la nanti.. 

        Apa? Umur dier... nape korang tak nak tanya dier sendiri... penat arrr cari kat google umur dier.. tapi dapat la jugak.. lahir pada 18 Jun 1992.. huhuhu korang kira la sendiri... eh! eh! Tehaa.. samer la umur Tehaa ngan Ary.. hehehe...

        
          Tehaa ni adalah pemilik http://tehaalarh.blogspot.com seorang blogger tegar ko tau... rajin blogwalking ni tau...Mula berjinak jinak dalam dunia blogger dalam tahun 2010... tapi rajin update tau.. tak caye? g arrr kat blog die... moh arr ramai ramai kite g.. sambil tu komen komen arr.. jadik follower dier sekali... bertambah meriah arrr kita..

          Da la ary ni direviewnyer.. di masuk kan lagi ary dalam list review dier kat SINI Terima kaseh ye Tehaa.. susah susah ajerk... ary jadik follower awak tau Tehaa....

          Si tehaa ni pun macam kita gak... ader wall kat facebook... jom kita g like... Fahtehaa Official kalau tak like macam maner korang nak tahu Tehaa update... jom.. jom...

Ok larrr kan.. ary sampai sini jerk.. tengah tunggu blog seterusnya untuk ary review... korang nak ker ary review blog korang... kalu nak.. mudah ajerk... klik ajer SINI.. 

Huhu.. bertambah meriah laaarrr kita nanti kan...

Ary Nak Review Blog Ni... Tengok Sape Yang Kenaaa... ( 2 )

Links to this post
            Haaa... entry kali ni special sikit.. maseh cerita tentang review blog... tapi bukan sebarang blog tau... wartawan blogger ni... cantik manis pulak tu... huhuhu... terkedu tak? terkedu tak?


            Perghhh!!! Wajahnyer yang ayu dilindungi harum mawar itu.. cheewahh!!!  Kalau korang nak kenal nama si cantik manis ni.. nama dier Eena Arrina.. manis tak nama dier.. semanis orangnyer kan..

           Kenapa ary cakap die ni wartawan blogger? kenapa? sebab ary pernah di interview oleh Eena Arrina ni... dan kalau korang nak tahu.. siap ader entry khas interview bersama ary... Haaa... Nak tahu apa yang di interviewkan... syyy... nanti jap... jom kita review blog die dulu..


           Eena Arrina ni pemilik blog lifeofusea.blogspot.com da berkali da ary singgah kat blog die ni.. memang la pernah chat ngan die kat facebook tapi tak sangka plak kena interview... huhuhu... malu aahhh!!!

           Entry yang die buat menarik juga tau.. rajin jugak die update selalu... Haa lagi satu... kalau korang nak add friend die kat facebook korang klik je SINI ... maklumla.. semakin ramai kita berkawan kan seronok.. jangan lupa kalau singgah blog, sudi sudikan lah jadi follower die..

          Pas tu kalau korang nak tahu.. Eena Arrina juga ader wall facebook sendiri tau... singgahlah KAT SINI.. jangan lupa 'like' tau.. kalau tak macam mana korang nak tahu die update blog kan...

         Ok la sampai sini aje ary nak coret coretkan... korang nak ary review korang tak.. haaa... kalau korang nak ary review baik punya... korang klik Review with Ary ni ... istimewa buat korang semua... tapi bersyarat.. mudah ajer... klik dan baca dulu.. baru.. tauuuu...



Movie with Ary - Aku Tak Bodoh

Links to this post
            Tajuk filem ni mungkin hoho hihi sikit tapi cerita ni bagus ni... ader moralnyer... ader lawak.. ader cerita tentang kekeluargaan... memang bes... kalau korang nak tau.... layannnnn  arrrr...




Ary Nak Review Blog Ni... Tengok Sape Yang Kenaaa... ( 1 )

Links to this post
            Alhamdulillah... Petang tadi ary ader offer nak ajak korang kita same same review blog... alhamdulillah... mungkin kurang promosi dan masa yang singkat... ada la sorang yang berkenan... Si gadis jelita ni.. jom tengok gambar die..


          Amacam.. cun tak...? Nama Si Awek cun ni namanyer Maya ... student UITM Melaka ni... bukan calang calang awek ooo...

          Terima kaseh sebab sudi join part Ary Nak Ajak Review Blog.. entry ary petang tadi... kalau korang nak tau... klik SINI tau... dan seperti mana yang di janjikan... ary tulis entry khas buat awak Maya.. dan ku polo blog mu... huhuhu...

          Kali pertama singgah blog Maya... Betul betul simple...memang simple giler la... sempoiii... Maklum la... tapi kalau korang nak tahu... sekarang ni da ceria da blog dier... da berbunga bunga da... makin ceria dan cantik tau... jom la singgah lagi...

          Meskipun Maya ni maseh blogger baru lagi... bulan Oktober join blog... tapi die rajin update blog dan blogwalking... Haaa... tak sesia la korang follow dier.. mesti banyak entry yang menarik menanti korang punyer...

          Buat korang... jom la kita samer samer ramaikan follower Maya... kita meriahkan lagi hubungan sesama kita... Apa lagi jom la kita singgah...


                                       House Of Maya

           Ary sekali lagi nak ucapkan terima kaseh buat Maya polo blog ary... Kita kan kawan.. ye Maya...

          Dan lagi satu... korang nak rapat rrrrraaaaapat dengan dier lagi tak... haa... kalau korang nak kenal mesra lagi ngan maya ni.. add friend je die kat facebook... korang klik je SINI, jom...

          Abih tu camner ngan korang pulak ... Kalau korang nak ary review blog korang... ada syaratnyer tau... kalau korang nak tahu klik Review with Ary... ary akan review blog korang sebaik mungkin... insyallah...lagipun bes cam ni tau...

Jumaat, 28 Oktober 2011

Jom... Ary nak ajak review blog... Buat folower baru.. Hari ini saja 28.10.2011...

Links to this post
            Semalam buat kali pertama ary review blog orang.. kira promote la kan... review blog cik Niniey, sempena dier follower ary yang ke 400...

           Kalau korang nak baca entry ary buat untuk cik Niniey tu korang bole klik SINI..

           K.. tu tentang cik Niniey.. sekarang kita cerita tentang kita pulak... ary bukan nak buat contest ke hape ke... cuma nak ajak review blog... Nak tambah kawan... Nak tambah follower... Bole tak..?

           Apa yang ary ingin buat ni... kita samer samer dapat.. Insyallah...Cumer ary nak target buat follower baru... bole kan... Buat follower yang da still follow pun bole jugak... kalau korang sudi la... tapi hari ini saje tau...

          Ok.. Jom baca syarat syarat nyer...


            Apa yang ary nak korang buat... 

       ~ Korang kena jadi follower ary.. kena ikhlas tau...
       ~ Buat satu entry mengenai blog ary dengan mengunakan tajuk .. "Ary Nak Ajak Review Blog..."
       ~ Dalam entry korang tu suka ati korang laa nak tulis apa, nak komen blog ary ke hape ke... janji korang ikhlas...
       ~ Kalau bole dalam entry korang tu letak salah satu lagu ciptaan ary.. contohnya lagu Ada Cinta lagu dan lirik ciptaan ary... bole tak.. untuk link lagu tu korang ble copy kat bawah ni.. 


      ~ Last sekali.. letak link korang di bawah.. kat komen entry ary ni...

     Sebagai balas... setiap link yang ada ari ni... seperti mana blog ary korang review dalam entry korang macam itulah ary akan review blog korang satu persatu dan ary akan buat satu entry buat korang setiap satu... tak kira berapa banyak.. tapi cume hari ni saja... masa tutup bila ary da balik keje... jam 11 nanti laaaa... bermula jam 3 petang hingga 11 malam.. hari ini saje... 28.10.2011...

     Kesimpulannya... korang promote ary.. ary promote korang.. nak tak?





Movie with Ary - Dragon Ball Evolution

Links to this post
            Layannn movieee.....










Khamis, 27 Oktober 2011

Warkah buat Niniey.. folower ke 400...

Links to this post
           Ari ni Ary saje saje nak review blog ni... sebab ary nak ucapkan terima kaseh yang teramat sangat kerana sudi menyudikan diri jadi folower Ary..

           Ary tak mampu nak review semua cuma ary nak ucapkan terima kaseh buat semua yang sudi... petang tadi.. ary ader tulis kan atas kotak folower yang ary nak review blog folower yang ke 400... alhamdulillah... ada pun dan semakin hari ramai yang sudi berkawan dengan ary.. terharu.. ish.. ish.. ish..

           Kepada yang sudi komen komen entry tu ary juga ucapkan terima kaseh... kepada yang tinggal jejak jugak ary pun ucapkan terima kaseh kerana sudi singgah.. ary mohon maaf kalau blum dapat balas jejak korang ye.. insyallah.. kesempatan nanti ary usha korang... 

           Folower yang ke 400 ary ni.. gadis jelita tau... jelita la sangat.. terpegun 3.5 saat.. pandai speking arrr... ary pun tak pandai.. nak tengok tak gambar die.. haaa... kat bawah ni..

                                                            Niniey nama dier..
                                          
            Bila ary singgah blog dia.. sejuk mata memandang... very simpel.. warna pun menarik.. ader jugak lagu kat blog dier.. tapi rasanya.. sesuai sangat ngan blog die.. lagu wat rasa tenang.. tak yah nak buh lagu metalicca ke.. lagu nyanyi nyanyi ke.. letak lagu cam tu pun memang tak off telinga punyer... layannn..

            Tengok Header dier.. simple tak?..


                         http://www.lyaniniey.blogspot.com/

           Simple kan... sebenarnya tak tau sangat makna ayat kat atas.. maklum la.. bahse ompoteh fel.. hehehe.. namun ary tau ia melambangkan keperibadian owner blog..

           Ary nak ucapkan terima kaseh buat Niniey sebab sudi jadi folower ary... oleh kerana Niniey folower ary yang ke 400 ary nak hadiah kan lagu lirik ciptaan ary yang bertajuk Ada Cinta... bole tak?

           Ala.. lagu ajerk.. jangan pk bukan bukan kan.. kita kan kawan... hadiah lagu jerk.. dengar ye...



            Kalau nak lirik lagu ni Niniey klik sini ye.. SINI tau...

          Lagi satu ary nak bagi tau... ary follow awak tau... ceh! cam jambu pulak den rasa.. hehehe... sekali sekala...

          Haaa.... Mungkin nanti giliran korang pulak yang ary review... nak tak?

Lelaki Ku Mati....

Links to this post


Dalam sekian alam ini
Mengapa lagi aku dibiar terkapar
Tergadai lelakiku yang merasa kagum
Waktu aku diwakaf, ditemani rasa sepi
        Subhanallah
             Hanya Engkau yang menyedari kesilapan
             Hanya Engkau yang menyediakan sukatan

Tangisku maseh lagi menjadi lagu
Lingkungan ku maseh sukar dititi
Alangkah sejuknya lelakiku
Yang menyambar taburan tabah sendiri
        Subhanallah
            Hanya Engkau yang mengawaliku
            Hanya Engkau yang memahamiku

Sekian kalinya aku maseh lagi bertanya
Bilakan aku menjadi cinta mereka
Agar terbeli segala keindahan
Aduh! Gementar rasa lelakiku mula bertali
        Subhanallah
            Hanya Engkau yang membawa datang dan pergiku
            Hanya Engkau yang berbicara mautku!

Sekilas gema suaraku memantul; itu lelakiku!
Matikah ia dimedan juang?
Gugurkah ia pada pertualang?
Persoalan ku terbait luka

Pabila terpanah mataku pada darah lelakiku
Mungkin ke esok...mungkin jua ke matiku
Pengertian itu kan berkubur dijurang
Dan lalu semarakku tiba hentian bila terdengar suara
        
       “anakku...disaat hanya tinggal sehela nafasku
        Tinggalkanlah untukku segulung rindu
         Buat ku imbau dalam tangisan...dikala keseorangan”

Nukilan : Ary Ariasputera

Movie with Ary - Kala Malam Bulan Mengambang

Links to this post
            Satu percubaan.. eh! bukan percubaan.. sebuah movie yang berjaya kembalikan ala ala movie dulu dulu.. ahaks! memang tak belah kan....





Rabu, 26 Oktober 2011

Lirik Lagu Classico Tenacious D

Links to this post
            Ary dapat kat youtube ni... layan jom.. maaf la... lirik maksud tak baik.. jangan pandang pada lirik, pandang pada nyanyian lagu ni ye...



kalau nak tengok video sebenar klik SINI

Movie with Ary - The Pick Of Destiny (Full Movie)

Links to this post


           Tercari cari ary filem ni.. akhirnyer jumpa jugak... nak tau kenapa...? jom tonton...




Teknik menyanyi terbaik...

Links to this post
            Huhuhu... ary pun tak dapat nyanyi ngan baik.. cuma ary nak berkongsi.. korang dapatkan lagu ni.. pendek ajerk.. tapi lagu ni memang penuh teknik... daripada segi kawalan nafas, suara dan nada.. jom layan...






Terbangnya Si Merpati Cinta

Links to this post



Apa yang lebih indah dari bicara pertama?
        Yang tak takut
        Yang tak gentar
                  Ia dipersimpangan.

Apakah hanya lautan yang menghampar kenangan?
       Yang terindah
      Yang terasyik
                  Ia disenyuman.

Dan...apakah bebas merpati yang benar berterbangan?
Diperhati aku yang rasa kecewa
Yang kulihat bagai terurai sayap sepinya
Yang terpaling kurungan dulu.

Terbanglah wahai merpati
Terbanglah dengan rasa cinta
Hinggapilah pada mereka yang sudi
Kicaulah lagumu tanpa jemu
Tidak seperti semalam yang aku kurungkan.

Maafkanlah aku wahai merpati
Kerana membiarkan kau melagu kepuraan
Di diri...seketika bersamamu
Yang aku tak tahu.

Nukilan : Ary Ariasputera

Selasa, 25 Oktober 2011

Movie with Ary - Kl Gangster ( Parody )

Links to this post
            Bukan filem ni.. cuma iklan jerk... tapi bukan syamsul punya iklan.. Aman Wan punya iklan... jom layan gelak..




Movie with Ary - Papadom

Links to this post
           Layan Papadom sambil makan Papadom jom... hehehe... asyik tengok movie je.. sesekali dengar lah lagu ciptaan ary pulak tau...






Movie with Ary - Libas

Links to this post

           Haaa... nak tengok Libas? Jangan tanya amik mana.. tengok je la....





















Movie with Ary - Nasi Lemak 2.0 full movie

Links to this post
           Ni filem kontraversi sangat ni... jom layan... sebenarnya NAMEWEE ni orangnyer sangat kreatif cuma sayang terlalu open tak tertapis.... jom layan filem arahan die..





Movie with Ary - My Wife Is A Gangster

Links to this post
           Halaaaaa... layan movie korea plak....





Movie with Ary - Kami full movie ( Sudirman )

Links to this post
            Filem yang teragong sekali lakonan Allahyarham Sudiman... sayang sekali masa tayangannya masa dulu tidak dapat sambutan sebagaimana lagu lagunya... namun filem ini tetap utuh.. tetap menjadi filem yang baik untuk di tonton.. jom same same kita layan...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...