Halaman

Rabu, 15 Jun 2016

Koleksi Lagu Dan Lirik Ciptaan Ary ariasputerA

Links to this post
Alhamdulillah... Sekian lama sebab kekangan masa... dapat juga aku koleksikan... aku akan kumpulkan di sini... klik gambar untuk dengar lagu... terima kaseh kerana sudi mendengar...

ralat : Maseh Dalam Penyusunan... Klik lagi nanti tau... Aku Akan Satu Demi satu update... buat masa ni kalau nak tengok koleksi karya aku boleh tengok kat facebook aku dulu... lerr... satu satu aku buat... saba nooo...

Aku Dah Mula

Links to this post

Aku dah mula...
Aku dah bermula...

Sekian lama rasanya aku berdiam diri...
Aku nak kumpulkan dan koleksikan satu persatu lagu lagu dan lirik yang pernah aku buat dalam satu wall...
dalam satu page...
dalam satu...

dan akan mengaitkan kepada semua link...

sama ada facebook
youtube
dan lain lain...

terima kaseh kepada mereka yang meminati lagu lagu aku...

aku akan menulis kembali....

aku akan menulis kembali....

Dan sempena Ramadan ini juga.. alhamdulillah..

aku dapat sebuah lagu...

" Sempurnakan Ramadhan "

dengarlah...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...