Halaman

Isnin, 1 Ogos 2011

Keputusan... Contest Bersama Ary... Tunjukkan Bakat Anda...

            Assalammualaikum semua... Terima kaseh kepada semua yang memberi maklum balas pada cubaan ary yang pertama untuk buat contest... kepada yang sedia maklum... pada 17Jun 2011 ary buat satu contest untuk sesiapa coverkan lagu lagu ary... kalau korang nak tahu contest ary yang lepas... hehehe.. baru semalam tamat tau... korang ble klik Contest Bersama Ary... Tunjukkan Bakat Anda... kalu nak usha contest ary tu.

            Namun disebabkan tiada penyertaan yang lengkap dan mencukupi... maka contest ary pada percubaan ary yang pertama ini... ary anggap tak berjaya.... dan terbatal... namun insyalah akan datang pasti ary adakan contest lagi... cadang untuk hari raya ni ary nak adakan contest juga tapi... tengokla dulu.. dalam perancangan lagi...

           Kepada semua yang membaca entry ary ni, ary mohon ampun dan maaf kalau ader salah silap semasa ary menganjurkan contest... ary juga ingin mengambil kesempatan ini... untuk mengucapkan selamat berpuase pada semua... dan selamat menjalani ibadah agar puase kita sempurna... dan ary jumpa dua entry yang berkenaan Contest Bersama Ary... Tunjukkan Bakat Anda...

           Jom usha....

           Terima Kaseh yang tak terhingga buat saudara Fzal Ijai Pemilik blog Pedamba Mawar... klik nama kalu nak add kat facebook... saudara Fzal Ijai pun ader fans page kat facebook korang klik http://www.facebook.com/pages/Blog-Pendamba-Mawar/210960955611028 sini... bole join fans page mamat ni...

            Entry Fzal Ijai mengenai contest ary... http://pendambamawar.blogspot.com/2011/06/untuk-mawar-mawar-putih.html
            Terima kaseh ye Ijai, kerana sudi mencuba menyanyikan lagu dan lirik ciptaan ary yang bertajuk "Ibarat Mawar"... ary amat menghargainya...

            Terima kaseh juga buat Saudara Jecko Paparazul pemilik blog Nawaitu Hatiku, saudara Jecko juga punya fans page kat faebook korang ble klik http://www.facebook.com/pages/Jecko-Paparazul/174123255975934 sini kalu nak join...

            Entry saudara Jecko Paparazul tentang contest ary korang ble klik kat sini kalu nak usha... http://nawaituhatiku.blogspot.com/2011/06/contest-bersama-ary-tunjukkan-bakat.html terima kaseh sangat... sekali lagi ary amat menghargainya...

            Ary jumpa ini saja.. kalau korang ader buat sebarang entry atau video atau apa sajela tentang contest ary yang mungkin ary tak jumpa.. sila beri link kat entry ni ye.. ary pasti singgah...


            Okla.. ary sampai sini saje... masa berbuka tak lama lagi ni... tinggal beberapa jam saje lagi... selamat berbuke dengan penuh gembira bersama keluarga ye... semoga puasa kita dihari pertama bermakna hendaknya... insyallah...

           Assalammualaikum....

10 ulasan:

Mrs Nury berkata...

Salam Ary,

Wow!! Memang contest yang menarik & lain dari yang lain. Walaupun kurang berjaya saya ucapkan TAHNIAH kerana kelainan yang ditonjolkan dalam contest dunia blogger :)

Tak ngape Ary, lain kali boleh cuba buat contest macam tu lagi..

*sukakan idea Ary yang kreatif, berbeza & menarik tu..

Ary ariasputera berkata...

terima kaseh cik nury... ary cume ingin dikenali melalui lagu lagu ciptaan ary saje... komen cik nury merupakan bonus buat ary.. terima kaseh... selamat berpuasa ye..

Edy Ramanov berkata...

wah, memang ada bakatlah en ary. semoga en ary berjaya dengan karier en ary. selamat berpuasa ya. edy dah follow sini dan jgn lupa singgah ke blog edy ya. tq

azam berkata...

wow.....good luck ye

"salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging….follow awak"

PORUMAN berkata...

best2 tp x de masa nak join pula...

Ary ariasputera berkata...

terima kaseh ady dan azam.. ary pasti singgah polo blog anda... terima kaseh...

Ary ariasputera berkata...

xper poruman... contest ary yang ni hanya cubaan ary.. insyallah nanti ada lagi...

zaty luvlianncezzz berkata...

kippidap,kippidap!

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
suatu kisah di ramadhan

fae jamal berkata...

singgah sini yer..;D

Tanpa Nama berkata...

Gitar yg ary pakai brape hrga nyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...