Halaman

Isnin, 18 Jun 2012

Cerita pagi ni...

         

          Hmmm.... nampaknya memang tak banyak aktiviti aku yang aku buat sekarang...ada lagu.. tapi aku tak push betul betul... simpan ajerk... dalam beberapa minggu ni cam tak de power arrr... huhuu... bole ker gitu..

         Impian? memanga ader impian sekarang ni... tapi aku belum lagi citer ngan saper saper... sebab banyak sangat aku nak buat.. sampai tak terbuat... nak citer wat per... akan ramai yang menghentam dari bagi sokongan... baik diam ajerk.. pahtu cari jalan untuk capai... semua orang nak hidup yang lebih baik kan...

        Baru jap pagi tadi aku kirimkan masukkan dalam peti pos surat register lagu Lagenda Jali Nise dengan Hanya Kamu Ada Aku kepada penulis lirik lagu tu.. kedua dua lagu tu aku cuma cipta nada nyanyian saja... tapi aku beruntung sebab ader jugak yang percaya pada aku untuk bekerjasama dengan dia orang dalam mencipta lagu... ni bukan cerita pasal duit... tapi pasal kepercayaan...

        Bulan puasa ni aku ader job nyanyi.. tapi rasa cam tak sedia lagi laa... entahlah... ahad ni pulak ader perfom kat johor... kat UMall skudai Johor... tengah pening nak nyanyi lagu aper.. dua lagu jerk... tapi aku nak nyanyi dua lagu aku antara yang boleh dianggap killer song.. yang cepat tangkap orang dengar... hmmm... mungkin lagu ciptaan aku yang bertajuk Aku Ingin Kau Tahu, Ada Cinta, Cinta, Gadisku Yang Bernama Sara dan banyak lagilah lagu yang jadi pilihan... tapi dua lagu jerk yang gua pilih... huhuuhu...

       Sebenarnya kalau nak ikut planning aku, aku nak bawak member.. Mr Pits Ahmad untuk jadi main solo dalam lagu aku... ye la.. kan aku main secara akustik... ader kelebihan kalau dua gitar ni... biasa aku main satu gitar jadi ader kosong sikit lah.... tapi... perghhh... perfom ahad ni 24hb tapi latihan belum wat lagiiii... aduyai... silap silap gua perfom sorang jerk... aduyai....

       Nak wat latihan pun kena bising... malas gua nak pk... sekarang satu hape pun tak der.... giler betol... lantak ko laaaa.... jalan ajerk aper yang ader....

       Aku adapat lagu baru dalam minggu ni... lagu duet... ingat nak bagi orang taman kat tempat aku ni nyanyi.... seorang pompuan sorang lelaki.... tapi baru cadang jerk... belum jumpa orang nyer lagi...

       Larrr... kan aku cakap aku banyak benda nak buat... mestilah dalam entry ni penuh dengan benda yang aku nak buat... hahahah.... aper la....  

       Ok lar.. gua nak pegi keje ni...

( Mood: Tengah Boring )

4 ulasan:

AlyzaFisol berkata...

salam singgah... (^_^)

http://www.alyzafisol.com/

Ary ariasputera berkata...

terima kaseh sudi singgah

LELAKI INI berkata...

errr...
boleh tak sy nak nyanyi lagu tue????
plez2!!!!!!!!!

Ary ariasputera berkata...

wah... ye ke ni... hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...