Halaman

Jumaat, 3 Ogos 2012

Aku rasa kecewa... minta tolong kawan kawan...

           Baru balik dari rumah kawan... kecewa betul aku... mungkin pada korang tak mengapa tapi bagi aku satu kehilangan... bila apa yang aku inginkan... tak sampai... kusut jugak rasanya...


           Aku tak tahu nak cakap macam maner... sebenarnya macam ni... aku g umah member... guna laptop dier tuk dengar video lagu ciptaan aku... ntah macam maner... banyak yang bisu.. tak der bunyi... cumer video yang aku tak edit jerk bunyi... huh! pening...

           Peningnyer kenapa... dah 80 video lagu da aku buat... edit... dan kebanyakkannya... tak ramai yang dapat dengar... videonyer bisu... kenapa aku tak tahu...

           Aku pun tak tahulah sama ada korang dapat dengar lagu lagu ciptaan aku lepas klik video aku... ni sebenarnya  masalah buat aku... sebab sayang sekali bila lagu lagu ciptaan aku ramai yang tak dapat dan bole dengar... apatah lagi bila aku sekarang memang tengah promote giler giler lagu raya ciptaan aku yang rancak iaitu Salam Lebaran...

          Terperanjat aku bila 3 laptop aku test.. semua video yang aku edit semua bisu... cuma video yang rakam dari hp atau yang aku tak edit jerk bersuara... kenapa ek??

           Aku selama ni edit video guna Window Live Movie Maker... korang ader link atau cadangan tak guna jenis edit video yang lain... hampa betul aku bila macam ni...

     

2 ulasan:

Awie Omar berkata...

Salam Ramadhan :) Baru follow sini. dari : awieomar.blogspot
Nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ? segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog. musim 1 & 2.
Kalau nak join bagitahu terus dalam kotak komen mana mana entri blog awieomar.blogspot. sebagai pengesahan penyertaan. Terima kasih :)

riza omar berkata...

salam awak kena cari yang pakar kena rendah diri dan bertawakal padaNYA..akan tetapi jangan berharap,teruskan usaha dengan keyakinan...moga-moga berjaya..apa yang dihajati...murah rezeki..tumpang lalu kejap sila klik link ini....
http://www.loginwang.com/?a=deqzam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...