Halaman

Sabtu, 11 Ogos 2012

Penyerahan lagu tema buat team Cap Ayam FM secara "live"

           Alhamdulillah alhamdulillah Alhamdulillah... dapat juga idea macam ni... ary ntah macam maner ble dapat idea pulak nak buat kejutan macam ni.. secara "live" pulak tu... malah di pentas hotel pulak tu... perghh... memang panazzzz....




             Sebenarnya kami memang ada buat persembahan sempena majlis berbuka puasa di PineTree Hotel Batu Pahat... dan ketika detik terakhir... ketika itulah ary naik pentas dan buat pengumuman.. yang sememangnya mereka tidak jangka ary buat macam tu... huhuhu...

            Apa pun.. ini adalah sebagai tanda sokongan ary kepada mereka... memang team Cap Ayam FM berkebolehan untuk memeriahkan majlis di bawah kelolaan mereka... diaorang berprinsip tak mahu orang mengantuk... memang berbaloi kalau korang dapat khidmat mereka ni...

            Arghh... cakap banyak tak guna... jom kita tengok videooo penyerahan lagu tema buat team Cap Ayam FM... semestinya original dari Ary Ariasputera...




            Amacam... ok tak?  Simple jerk ary buat... huhuhu... kalau kurang jelas.. kat bawah ni lirik dier...

Tajuk Lagu Tema : " Kami Cap Ayam FM"
Lagu & Lirik Ciptaan : Ary Ariasputera
Muzik Edit : Ary Ariasputera
Tarikh Dicipta : 05 Ogos 2012
Copyright ariasputera.blogspot.com

Kami Sama Anda
Semuanya Ceria
Kami Juga Sama
Ceria Sama Anda

Kamilah, Kamilah
Cap Ayam FM, Cap Ayam FM. Cap Ayam FM
Ceria Di Majlis Anda

Syeera Juga Sama
Menghiburkan Anda
Abang Jeff Serupa
Menceriakan Anda

Kamilah, Kamilah
Cap Ayam FM, Cap Ayam FM, Cap Ayam FM
Ceria Di Majlis Anda


* Terima kaseh buat semua yang menonton video ini... ary sayang korang... muaahhh ha ha ha ha...


1 ulasan:

www.QueAchmad.com berkata...

Alhamdulillah, Abe dah singgah & pollow sini dah dari www.queachmad.com... Jangan lupa singgah lagi ye ke Blog Abe :)

Terima kasih, Jasamu Dikenang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...