Halaman

Khamis, 31 Mei 2012

Ahad ni ader karaoke tau...

          Hahaha... berbulu tajuk dengor.... aper pun tak bole... ok tak tajuknyer tu... sajer jerk... tapi memang ader ahad ni.. karaoke,...


         Ahad ni memang ader karaoke... tapi secara kecik kecik ajerk pertandingannya...KRT Taman Bistari Batu Pahat yang anjurkan... tapi ary nak guna peluang ni... maklum lah... kat taman sendiri...ary nak karaoke lagu sendiri... huhuhu... boleh kerrr...

         Kalau korang nak tahu... sebuah lagu yang bertajuk "Lagenda Jali Nise" dah siap tau... Lagu ni terhasil dari idea tiga orang yang berkerja sama melalui facebook... belum pernah bersua muka lagi tau... Ciptaan Lagu oleh Ary sendiri.... Lirik pulak ditulis sepenuhnya oleh Satria Mega... dan susunan muziknya oleh IsebigHammer... Dah siap da muziknya... dah bole wat karaoke... Haa lagu tu la ary nak nyanyi... walaupun sore gua tak ganazzzz... tapi waaa tak kira... nak jugak...

        Lagi pun dah mintak izin da ngan penulis lirik lagu "Lagenda Jali Nise" ni sebab nak wat karaoke lagu tu.... maklum la.. lagu tu orang lain beum dengor lagi yang full muzik dier... perghhh gempak beb! lagu tu pun tak lama lagi nak masuk recording suara... citer citer... kemungkinan Aju penyanyi kumpulan Succes yang nyanyikan... apa pun tu baru dengor dengor... ary tunggu jerk...

         Jom dengor lagu " Lagenda Jali Nise " yang dalam bentuk demo lagi.... ni bukan full muzik tau.. demo jerk...



        Huhuhu... ok tak... ader rase tak sabo tak nak dengar full muzik dier... Perghhh memang makan dalam punyer.... susunan muzik full tu air tangan IsebigHammer tu...

        Dan yang paling bes.. bersama ary tuk berkaraoke ni... penyanyi lagu ciptaan ary "Lagu Buat Ibu" iaitu An-nur artis dari Sejuta Suara Production akan turut serta... nak tau cerita selanjutnyerr....

        Ahad ni der.... gua akan tulis lagi...



   


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...