Halaman

Isnin, 18 April 2011

Lagu aku dikartunkan?

      Ha? Korang tertanya tak kenapa aku tanya cam ni..? Pelikkan? Kalu nak ikutkan tak de la pelik mane pun.. cuma aku rasa berbesar hati cam gelanggang tenis, cam membuak buak nak bagi tau korang...
      
      Sebuah lagu & lirik ciptaan aku buat pertama kalinya telah di "cover" kan orang lain... rasa bangga sesangat bila orang suka ngan lagu kite.. lagu yang dia orang cover tu lagu yang bertajuk " Cinta " yang versi asal punya, kenapa aku cakap versi asal? ade ker versi lain?
      
      Ada... Versi asal adalah lagu ciptaan aku yang mula mula sekali lagu ni aku ilhamkan dulu.. dan versi baru pula.. ialah dimana lagu " Cinta " aku telah tambah "part rap" ( uui.. ni lagu ciptaan aku yang pertama aku bubuh rap tau ) dan part high key.. yang aku ubah semata mata untuk persembahan pertama aku dikhlayak ramai.. aku da pautkan dalam blog aku videonya.. korang cari la.. 
      
      Di bawah ni adalah lagu & lirik ciptaan aku iaitu " Cinta " yang telah di persembahkan oleh saudara Jamalludin, Jamalludin ni kira sahabat baru aku juga, cuma aku blum dapat jumpa face to face lagi tapi kalu wat video call ngan Sykpe mmg udah lerr, dia dulu msg aku kat facebook dan bgtau aku minat nak cover lagu aku.. dan yang akan korang tengok nanti la hasil dia..tadaaa... memang bes!
    
     Brother Jamal ni mmg sah bole compose lagu ni, Jamal juga ada lagu ciptaan sendiri tau, kalau nak dengar lagu ciptaan dia dan berkenalan dengan Jamal, korang g la klik la disini,
    
Atau korang nak berkenalan.. moh kita tengok gamba die yang paling ganazzz... huarrggghh!!!


bakal komposer...




     Video lagu " Cinta " yang di hasilkan oleh saudara Jamalludin ini telah di edit oleh beliau sendiri, dimainkan alat muzik juga oleh beliau.. dan dinyanyikan bersama oleh adik Ana dan adik Rizky..
    
       Harap kome enjoy yob.. dan tontonlah video ini dengan hati yang gembira... huhuhu






ha.. komen komen, jangan lupa lak...

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

malu aku bro kau buat pengakuan mcm tu ... jangan la buat mcm ni.. nanti awek2 tengok aku terkenal mcm kau pulak.. huhuhuhuh

Ary ariasputera berkata...

ahaks! malu konon...

A'Aini berkata...

hahahahahahaha . . . .. . wt terOk bOleh !!

Ary ariasputera berkata...

huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...