Halaman

Isnin, 18 April 2011

Video latihan dan masa saringan

video kat bawah ni, aku nak tunjukkan video rakaman lagu " Cinta " masa kami buat latihan kat rumah aku, aku saje je letak.. mana tau korang nak tengok.. huhuhu...




agak agak ok tak? huhuhu bole la kan.. yang aku letak kat bawah ni pulak video kami masa saringan sebelum final kat annual dinner... kalau nak tau, ni la kali pertama aku nyanyi secara live nyanyi lagu sendiri, sambil main gitar pulak tu.. hahaha... kalut giler.. kantoi 2 kali ko.. hahaha... jangan mara tau.. harap enjoy yob..



apa apa hal pun terima kaseh buat korang kerana sudi tengok.. i love u all... jangan lupa komen tau..

2 ulasan:

A'Aini berkata...

pemain musik rupanya ~

Ary ariasputera berkata...

ary bukan pemain muzik aini... ary mencipta lagu dan lirik... lagu "cinta" yang ary dengar kat entry ni adalah ciptaan ary sendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...