Halaman

Isnin, 2 Julai 2012

Jom Join Segmen Ary And The Gang.. segmen tambah gang...

       

          Yeee... bersegmen lagi ary... hahaha... tak tau la macam maner... sesaje je nak buat... harap harap korang berminat la ye... lagi pun ary tengah tak de kerja ni... hehehe...

          Tujuan ary buat segmen ni... nak cari gang baru...sesambil.. ary pun jadi gang korang jugak... ok tak... yang penting... kita same samer dapat manfaatnyer...

          Ok.. ary ceriterkan seringkas ringkasnyer la.. apa pun semua segmen kan ader rule... ader peraturannya... aik? peraturan..?? Uihhh.. musti la ader... tapi tak sesusah maner laaa der...

Pertama???

         Korang kena la follow ary.. sebab ary pooonng pasti follow korang gak... huhuhu..

Kedua???

         Buat satu entry ringkas mengenai "Jom Join Segmen Ary And The Gang" ni.. ala.. seringkas yang bole.. tulis la tujuan korang ke.. nak komen blog ary ker.. aper ker... apa pun bole.. tapi letak banner ary yang kat atas sekali tau...

Ketiga????

Da siap entry tu... letak kat link korang kat komen entry ary kat bawah ni...

Keempat????

Tak der.... tu je.. hehehe..

       Huhuhu...

       Hadiah beratus ribu memang kali ni tak der... tapi yang pasti... ary akan follow korang sekali gus ary akan review blog korang dalam entry ary akan datang... dengan seikhlas hati penuh senyuman gembira yang bertatang di awangi kebahagian...

       Apakah anda sudi dengan tawaran hamba...??? Maka.. renung renungkan... Selamat Berblogging...

Dan jemput jemput dengar salah satu karya ciptaan hamba...
Kaseh Ku Nuraini... harap korang suka..



KasehKu Nuraini...
Nyanyian: Isa Ahmad
Lagu / Lirik Ciptaan : Ary Ariasputera
Hak Cipta Terpelihara @ Copyright

Aini dalam jiwa telah ku haluskan
Dalam rindu telah kusisipkan
Agar sampai pesananku

Padamu aini walau deras ombak yang menghempas
Walau kuat ribut yang menghalang
Kan ku tetap disisimu

Usah lagi kau ragu kaseh hadir dariku
Dalam jiwa ini hanya wajahmu oh sayang
Kan ku rempuh segala badai biar berderai
Hanya untukmu seorang insan yang kusayang

takkan mungkin kasehku goyah lalu menghilang
dalam hati ini hanya cintamu oh sayang
tak ku gentar selagi engkau ada disisiku
hanya bersamamu aku bagai bernyawa ooo

Kasehku nuraini ada jiwa ada rasa cinta
Ada makna dalam kata kata
Ku susun indah buatmu
Malam bila bintang mula memuji
Tanda kaseh suci rasa ikhlasku padamu nuraini.. ooo..
Kekasehku nuraini...



3 ulasan:

mayrahazim berkata...

http://mayrahazim.blogspot.com/2012/07/jom-join-segmen-ary-and-gang.html

jooined.. :)

Masmira Masri berkata...

done,,,,...hehehe silakan tuan hamba singgah

http://myaleo.blogspot.com/2012/07/jom-join-segmen-ary-and-gang.html

Waalid5035 ™ berkata...

waalid join jugak bleh?

http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/07/jom-join-segmen-ary-and-gang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...