Halaman

Selasa, 3 Julai 2012

Review Blog Segmen Ary And The Gang (1)

         Wah... Alhamdulillah... ader jugak yang sudi join segmen ary yang tak seberapa ni... terima kaseh sangat... rasanya kini ary sebelum tido ni... nak balas jasa empunya blog yang satu ni... dan sememangnya yang pertama join segmen ary ni...

         Pertama kali ary terjah blog dierkan.. rasa macam yang ary ni digula gulakan tau.. sebab... si empunya blog ni manis orangnya.... nama manjanya di panggil Mayrahazim... 



          Ary nak panggil Mayra je boleh?? Bole la ye... kalau nak tahu jugak Mayra ni pemilik blog Bling Bling Pink Mayra Hazim...


         Kalau di jenguk... di amati... di sayangi... hehehe... blog dier ni.. ternyata Mayra peminat nombor satu lagu korea ni... huhuhu... tak pe la... masing masing punya minat kan... blog dier pun kemas.. tak berserabut dan agak agak... comel..

         Apa? Ader lirik malay cover untuk lagu korea.. dan nak penyanyi untuk cover lirik Mayrahazim tu..?? huhuhu... tugas berat ni Mayra... maklumla.. ary pun belum khatam lagi lagu korea ni...

         Ary ader cadangan... apa kata..Mayrahazim buat satu entry.. atau satu segmen... di mana Mayra tuliskan lirik malay cover ciptaan Mayra berserta video lagu original lagu korea pilihan Mayra itu... dan nyatakan... Mayra ingin mencari penyanyi lirik Mayra....

        Oopsss... apa pun jangan salah faham ye Mayra... ini cuma cadangan ajerk.. ary kalau bole nak dengar jugak lagu yang ingin Mayra cover itu... maner la tau bole mencuba... huhuhu...

        Dan korang kalau nak tahu jugak Mayra ni disamping menulis lirik lagu... Mayra juga seorang penulis muda yang aktif... ini dibuktikan melalui blog kedua Mayra... iaitu...


        Dalam blog ini... Mayra menulis hasil karya rentetan cerpen yang agak menarik... wah! Memang bergeliga otak dier ni... Ary doakan... semoga hasil karya Mayra akan mendapat tempat di hati pembaca... teruskan usaha... jangan mengalah ye...

          Eh! Ada lagi... jom tengok first video dari Mayra...


         Kreatif bukan??? Teruskan usaha mayra... Ary sampai sini saje... Ary da folow awak Mayra tau...

  Hah! korang.. tak nak join ke segmen ary ni... jom join... klik gambar bawah ni sekejap lerrr...






         

2 ulasan:

LELAKI INI berkata...

sgt cute!

mayrahazim berkata...

thanx a lot ary!!! :)
mayra xsangka sngat..
yag tntang lagu yang mayra cipta tu, mungkin sekarang bukan masa sesuai utk mayra buat segman mencari pnyanyi, sebab follower xbanyak dan mungkin tidak mendapat sambutan.. mungkin suatu masa nanti..
btw thanx for the idea..
mayra btol2 hargai.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...