Halaman

Sabtu, 3 Mac 2012

Melukis awan dari hati...

            Melukis awan dari hati? Bole ke melukis awan dari hati tu... macam magic jerk.. hehehe... apa pun terlalu banyak perkara yang di kaitkan dalam hidup kita mengenai awan... mendungnye... terangnye... bentuknye.. semuanya bole berkait rapat... dengan apa jua istilah yang yang sememang nye telalu banyak di tafsirkan.... begitulah awan.... anugerah Allah yang istimewa buat kita...



              Tertarik ary dengan single terbaru dari artis baru kita Ery Ma'arof, anak didik Saari Amri dengan tajuk single kedua die... Melukis Awan... aku da promote dulu demo lagu die... skang da kuar da lagu full dari die... jom layan... mungkin ader kena mengena dengan hidup korang... mana tau kan...


              Nak tahu tak apa yang ary suka tentang lagu ni... liriknya ader tertulis.." kerna aku pencinta biasa" eemmm... rasanya mendalam tu....

              Oh ya.. kalau korang berminat ngan Ery Maarof ni korang ble la like wall facebook die untuk korang dapat update sebarang aktiviti terbaru Ery.... 

                  Ery ma'arof Fanpage di Facebook

             Sebelum gua nak blah... jom layan lagi single pertama dari ery... Astarfirullah Al Azim..



2 ulasan:

iyka syafika berkata...

tak pernh dengar pun nama tu..singer bru erk...
so.im bw..=)salam perkenalan..

Syuhada berkata...

laaa...igtkan ni tuan blog...HEHEHEHHEH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...