Halaman

Khamis, 10 November 2011

Ary Nak Review Blog Ni... Tengok Sape Yang Kenaaa... ( 6 )

             Haaa... Datang lagi ary untuk review blog... kalau nak tahu sekurang kurangnya ary pasti akan review 2 blog dalam seminggu.. tapi kalau lagi ramai yang join Jom Join Review With Ary ramai la.. ary review... bes review blog orang ni...macam pengkritik pulak.. tapi setakat ni.. belum lagi la ary kritik kot... apa pun korang lagi bes... dapat kredit dari ary... ramai lar orang terjah blog korang...

             Jom kenal... owner blog yang ary nak review ni..

 
             Yaa... Haaa... ni nama mamat ni korang ble panggil Shaz.... maaf la gamba yang ada ni tak beberapa clear... amik kat frofile dier.. tu pun kecik ajerk haa... tapi tak per la kan.. janji aderk.. hehehe...  jom tengok blog dier..



            Shaz ni merupakan pemilik tunggal... Bee Shaz Wals... kali pertama ary singgah blog dier memang nampakla kelakian dier... ngan gambar latar belakang dierkan... macam lantai besi.. hahaha... tak kan nak letak bunga bunga kan Shaz.. tak macho la kan....

           Apa pun blog Shaz amat ringkas.... tak serabut cam blog ary arrr.... dan erkk... banyak bahse korea larrr apesal nik??? oooo... baru faham.. mengikut kata hati Shaz... Shaz ni adalah kacukan Korea-Malaysian... sekarang belajar kat Seoul National University Of South Korea... tau banyak bahasa lagi...

            Haaa... buat gadis gadis yang minat giler kat lagu dan artis korea tu cepat cepat la singgah... untung untung dapat skype dengan Shaz... dengar nyanyi live lagi... huhuhu...

           Kalau korang nak merapatkan diri dengan Shaz, korang dekatkan ajerk laptop korang kat badan korang... hahaha.... tapi kalau korang nak kenal Shaz dengan lebih rapat add friend la dier kat facebook.. korang klik SINI tau

          Ok la... ary sampai sini ajerk.. terima kaseh buat Shaz sebab join segmen Jom Join Review With Ary... ary polo awak Shaz... bertambah kawan sorang lagi... hah! korang tak nak ary review kew???


2 ulasan:

bee shaz wals berkata...

Ary Thank you so much...pilih blog shaz sebagai pilihan entri ary..

bee shaz wals berkata...

thank you ary
ini untuk ary tada terima kasih shaz
http://bee-shawal.blogspot.com/2011/11/orang-berbudi-kita-berbahasa.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...