Halaman

Ahad, 6 November 2011

Salam Aidiladha Semua... Ini ada satu cerita...

            Selamat hari raya!!!! Esok da raya!!! Yea yea... ary sekeluarga besok nak balik JB besok... ingat nak tdo umah Tok Ayah... nak sambut pagi raya kat sana... bermula malam ni.. mungkin ary ssh sikit nak update blog.. maklum la.. ary tak pakai broadband.. cuma guna streamix aje... jadi tak le la nak usung sana sini...

            Impian besok pagi..? ha tentula nak tengok orang sembelih lembu... hehehe.. macam ni..



           Sebnarnya semuanya sudah terpahat... berkorban , terkorban atan dikorbankan... macam tu la hidup kita ni.. kita bersedia atau tidak.. itulah tiga pilihan dalam hidup kita.... ary akan sentiasa doakan agar kita sentiasa bersedia menempuh hari esok.. memang kita sukar merancang tapi tak salah kan kalau kita berusaha... itu lebih baik dari kita gagal tanpa usaha...

           Apa yang korang sedia korbankan untuk hari esok...? Jangan jawap.. sebab kita tak tahu apa yang berlaku pada hari esok.. tapi kita same same berdoa.. agar apa yang kita impikan akan dapat kita capai...
Dalam seminggu dua ni ary sebuk sikit sebenarnya... mana nak buat itu.. mana nak buat ini.. pening pulak.. lagi pun ada dua buah lagu nak push ni..

           Satu lagu adalah permintaan seseorang kenalan di facebook yang mana dia meminta ary menyanyikan lagu lirik ciptaan die.. tapi bila dengar lagu lirik ciptaan dier.. melodi lagunya ary rasa tak beberapa sesuai pulak... jadi ary ambil liriknya saje... ary da bagi tau tuannya da.. die setuju ary ambil liriknya saje... nanti kalau da siap nanti ary upload...

           Satu lagu lagi lagu lirik ciptaan ary sendiri... tajuknya ary letak "Tetap Sayang"... lagu ni da siap tapi bahagian chorus ke baiki sikit.. kedua dua ni ary akan cuba push buat korang dengar bulan ni.. insyaallah... 

          Apa pun ary nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha buat semua yang mengenali ary.. yang ingin kenal ngan ary dan yang tak kenal ngan ary.. hehehe... kira tuk semua la... ary nak dendangkan lagi lagu raya yang ary cipta melodi dan liriknya raya lepas... mungkin tak beberapa sesuai tuk raya ni tapi... tak slahkan ary nak bagi kowang dengar... hehehe... jom dengar lagi...

 

          Bak kata AC MIZAL... PEACE YO!!!! Assalammualaikum semua.... Oh ya! kalau kowang nak lirik lagu raya ciptaan ary Salam Lebaran ni.. kowang klik SINI tau...

3 ulasan:

ILA HonEyBuNNy berkata...

salam aidiladha...

tengah dengar lagu neh...ehheheh

NURUL NATASYA AMIR berkata...

bro best suara he2 slm eidul adha :)

kotak bulat berkata...

line slow.. xpat dgr lgu..
pape pun.. selamt ari raya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...