Halaman

Rabu, 9 November 2011

Iklan Percuma buat blog korang!!!! Jom terjah!!!!

             Hahahaha.... Hashimmmm.... sory terbersin plak... hehehe... ary saje je... Jom Promosi Blog korang... Apa lagi.. jom terjah...

            Ada tiga cara kat sini...Sebelum tu wajib jadi follower ary tau.... Nak Promosi blog korang... Jom selidik...



            Pilihan Pertama...

Apa lagi... join segmen Jom Join Review With Ary larrr... Segmen ni merupakan... di mana korang review blog ary dalam entry korang .. dan ary akan review blog korang satu blog satu entry... tak kira berapa banyak... ary tak kisah punyerrrr.. yang penting korang amik banner kat bawah ni..



             Dan letak salah satu video lagu ciptaan ary... contohnya...


             Dalam entry korang tu, tak kira la nak nak komen ke hape ke tak kisah larrr... ... da siap.. tinggalkan link korang kat komen bawah ni.... tapi review blog ary kena ikhlas tau.. sebab ary ikhlas review blog korang... insyallah...

            Pilihan Kedua...

Melalui tukar link... tau tak tukar link tu hape...? ok... korang tengok kat bawah iklan Nuffang kat sebelah kiri.. ada tulis.. Ary And The Gang... Haa... kita tukar link kat situ... korang amik link ary letak kat blog korang... pas tu tulis kat komen kat bawah.. korang nak tukar link..  nanti ary terjah kat blog korang.. ary tengok ader... link korang akan ary letak gak... di blog ary kat situ jugak larrr... ok tak...?

        Pilihan Ketiga...

Klik untuk iklan free selama 2 hari... haa... ni gadjet baru ary ambil... korang klik je kotak kat bawah... ada  semuanya... dan korang isila.. apa yang patut bila korang da klik tu... korang ble letak banner blog korang kat situ.... jom... rimas la... ary tengok kotak tu kosong.. jom la... isi... ble jugak ary tau blog korang... ble singgah singgah....

           Amacam ok tak...? korang tak rugi punyerrrr..... adios...

Apa lagi... jom!!!!....

Ketiga tiga pilihan ni WAJIB jadi follower ary tau....
            

1 ulasan:

bee shaz wals berkata...

alhamdulillah dah buat entri Jom Join Review With Ary...
http://bee-shawal.blogspot.com/2011/11/ariasputeraovicom-saat-itu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...