Halaman

Sabtu, 5 November 2011

Jom ary nak ajak review lagi... Blogwalking Jom!!

            Askum semua.... Hahaha.... Hehehe.... Nampak ceria nampak... baru semalam buat review skarang nak review lagi... Jom apa lagi... Join Jom...

            Da tengok blum cam ner ary review blog orang.... blum? Haaa... tengok link kat bawah ni...


         Kali ni ary nak buat secara terbuka... kalau korang nak ary review korang macam tu dalam satu entry.. korang kena la review ary jugak... tapi macam maner tu?

        Ada syaratnyer... jom usha jom...

         1 ) Pertama sekali korang kena jadik follower ary.. ye la.. kalau tak camner nak tahu ary update kan.. jangan risau.. ary pun follow korang punyer...
        
         2 ) Korang kena buat satu entry khas mengenai ary.. dengan mengunakan tajuk " Jom Review with Ary "  bole tak..? Huhuhu... mesti bole kan...Korang nak komen ke hapa ke... apa pun bole kat entry korang  tu...
        
         3 ) Antara bahan wajib korang letak dalam entry korang mengenai ary ialah.. gambar ary kat bawah ni






dan... korang pilih la salah satu video lagu ciptaan ary.. korang letak kat entry korang... contohnya...

Lagu lirik ciptaan ary.. Ada Cinta

        4 ) Da siap tu.. korang letak link korang tu kat ruang komen kat bawah ni... tapi jangan la korang perap je.. promote la sekali kat kumpulan kumpulan blogger yang korang sertai kat facebook atau twitter atau maner maner la kan... penting ni.. sebab ary pun akan buat macam tu jugak.. kita sesame promote laaaa...

         Ala tu je... macam maner.. senangkan... korang promote blog ary... ary promote blog korang... kali ni tak de tarikh tutup... selagi ader yang sudi join segmen review ary ni.... ary juga sudi promote blog korang... sesamer la kiter kan...

         Tapi korang jangan ambil mudah ye... ikhlaskan diri nak review blog ary.. sebab ary akan ikhlas seikhlasnya review blog korang... Apa pun terima kaseh sangat kat korang sebab sudi join.. ni segmen sepanjang zaman ni... blum ader tarikh tutup tau... jom blogwalking...

           Apa lagi yang korang tunggu jom join.....

2 ulasan:

TehaaNFM berkata...

Tehaa join :)

http://tehaalarh.blogspot.com/2011/10/jom-review-ngan-ary.html

Fairuza's Shop berkata...

http://fairuza-shop.blogspot.com/2011/10/jom-review-with-ary.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...