Halaman

Sabtu, 29 Oktober 2011

Ary Nak Review Blog Ni... Tengok Sape Yang Kenaaa... ( 2 )

            Haaa... entry kali ni special sikit.. maseh cerita tentang review blog... tapi bukan sebarang blog tau... wartawan blogger ni... cantik manis pulak tu... huhuhu... terkedu tak? terkedu tak?


            Perghhh!!! Wajahnyer yang ayu dilindungi harum mawar itu.. cheewahh!!!  Kalau korang nak kenal nama si cantik manis ni.. nama dier Eena Arrina.. manis tak nama dier.. semanis orangnyer kan..

           Kenapa ary cakap die ni wartawan blogger? kenapa? sebab ary pernah di interview oleh Eena Arrina ni... dan kalau korang nak tahu.. siap ader entry khas interview bersama ary... Haaa... Nak tahu apa yang di interviewkan... syyy... nanti jap... jom kita review blog die dulu..


           Eena Arrina ni pemilik blog lifeofusea.blogspot.com da berkali da ary singgah kat blog die ni.. memang la pernah chat ngan die kat facebook tapi tak sangka plak kena interview... huhuhu... malu aahhh!!!

           Entry yang die buat menarik juga tau.. rajin jugak die update selalu... Haa lagi satu... kalau korang nak add friend die kat facebook korang klik je SINI ... maklumla.. semakin ramai kita berkawan kan seronok.. jangan lupa kalau singgah blog, sudi sudikan lah jadi follower die..

          Pas tu kalau korang nak tahu.. Eena Arrina juga ader wall facebook sendiri tau... singgahlah KAT SINI.. jangan lupa 'like' tau.. kalau tak macam mana korang nak tahu die update blog kan...

         Ok la sampai sini aje ary nak coret coretkan... korang nak ary review korang tak.. haaa... kalau korang nak ary review baik punya... korang klik Review with Ary ni ... istimewa buat korang semua... tapi bersyarat.. mudah ajer... klik dan baca dulu.. baru.. tauuuu...



4 ulasan:

diana berkata...

orang nya pun cantik..kan??

Eena Arrina berkata...

ahaks.ary ni.tkiu. :)

i'm ezza haniza berkata...

omenyeeee iyeee...bila nak review saya ni?hehehee

Eena Arrina berkata...

ary :) blog sy sudah berwaajah baru, jd duta kucing pulak sekarang.. jomla tengok :) dan review lagi kalau boleh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...