Halaman

Isnin, 31 Oktober 2011

Ary Nak Review Blog Ni... Tengok Sape Yang Kenaaa... ( 5 )

            Haa.. kali ni lagi special.. ceh! semua special.. hehehe... btul la... kali ni ary nak review lagi blog orang tapi kali ni adalah blog pilihan ary sendiri... apa orang kata... blog kawan kawan... bes review blog orang ni... dapat tambah kawan.. Jom kita kenal... meh kita g Langkawi... kita g ngurat...


           Woiyoooo.... cun tak... jangan kan korang ary pun ble terpikat... ish ish.. bahye ni... kalau korang nak kenal ni la Lam A'Aini Othman atau Aini jerk.. atau lebih glamer lagi... Semut Langkawi.... rasa rasa korang musti kenal punyer.. bloger lama ni tau... lagi satu.. status die single lagi tauu.. ops! tercakap lak... hehehe..


          Haa... kalau nak korang nak kenal lebih rapat lagi.. korang kena tahu Aini ni adalah pemilik ohsemut.blogspot.com apa lagi jom la singgah blog die... kalu masuk memang ceria punyer perasaan korang.. maklumlah.. masuk umah si cantik manis... Aini ni rajin update blog..  jadi tak boring laa.. rasa sentiasa bes aje laa...

          Entry die pun banyak yang berguna.. terutama banyak entry yang berguna wat korang tuk blog korang.. nak apa aje.. nak cantikkan blog.. nak tambah itu nak tambah ini kat blog.. macam macam  la cara yang korang bole dapatkan kat blog Aini.. semua ader... siap dapat makan lagi... hehehe... tang makan tu korang kunyah sendiri la depan laptop korang yek... hehehe....

         Kalau korang da masuk tu kat blog die.. join la sekali fan facebook die... tekan like like like... dan like... korang tekan lagi like kat Fan Facebook Oh Semut... kompom korang rasa bes.. huhuu.. rajin betul anak dara ni kan... tapi tu kan tak cukup lagi tu...

         Korang kena dengar, kena tengok... Aini ni secara live baru seronok dengar celoteh die.. cam ner? G la kat channel you tube dier kat SINI.. atau jom kita tengok salah satu video dier.. musti korang tangkap gelak...


          Bes tak? Comelkan... huhuhu... apa pun ary nak ucap terima kaseh kat Aini ni sebab selalu like status dan entry ary kat facebook... bes betul banyak kawan ni kan...

         Haaa... ni banner si manja kita hari ni.. korang amik arrr simpan dalam blog korang... nak simpan dalam hati pun bule... hehehe...


        Ok la.. Ary tengah tunggu ni blog seterusnya untuk ary review.. Korang nak ary review blog korang tak... kalau nak klik SINI.. ary akan review korang seikhlas hati.. insyallah..

       Jom.. baca entry ary lain.. bes bes tau..

2 ulasan:

aRa ❤ aFiq™ berkata...

mmg best blog dea.. da lame follo dea :)

Lam A'Aini (Oh Semut) berkata...

thanks ary . . hahaha . . tak sangka la pulak :D . . . kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...