Halaman

Ahad, 30 Oktober 2011

Ary Nak Review Blog Ni... Tengok Sape Yang Kenaaa... ( 4 )

           Waaa... kita ada blog nak kena review lagi hari ni... ada yang istimewa sikit kat sini.. ada sebuah lagi blog baru kita yang rasanya perlu kita terjah... Tapi sebelum tu jom kita kenal ngan owner dier dulu... jom kita ngurat...


           Haa.. ni la die.. nama die.. Faizura Alwani Fadzilah... amboi nama.. terbelit pengantin lelaki nak sebut.. hehehe... tapi sedap jugak kan nama die...

          Faizura ni merupakan pemilik Fairuza's on line blogshop huhuhu... malang sekali ary tak dapat amek header dier la.. tak moleh copy arrr... kalau korang nak.. just klik aje link kat atas...

          Da nama pun on line shop.. apa lagi.. blogger bisnes la minah ni... tapi kan blog die cantik jugak tau.. sejuk mata memandang...

         Banyak jugak yang dijual setakat ini... rasanya korang bole risik risik kot... contoh barang yang di on line kan...

                                                           Berbagai jenis Headphpone

                                                        Pelbagai jenis Contact Lens

                              Blous pun ader haaa... banyak jenis pulak tu...

Dan macam macam lagi... ada lagi satu yang ary jumpa cara cara memakai tudung shawl pun ader.. haa.. grand gitu...


           Apa pun ary sokong orang kita bila orang kita meniaga ni.. apa lagi jom la singgah... mungkin korang berminat...jom sergah blog dier jom...

          Ok la.. ary tengah tunggu ni.. blog seterus nya untuk ary review.. korang nak tak ary review blog korang... kalau nak klik SINI... k la... jom tengok entry ary yang lain.. banyak menarik tu..

1 ulasan:

Fairuza's Shop berkata...

Wahh , thanks aryy :) Fairuza ah . HAHAHAHAHA .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...