Halaman

Sabtu, 29 Oktober 2011

Ary Nak Review Blog Ni... Tengok Sape Yang Kenaaa... ( 3 )

           Wah! Wah!.. makin meriah gamak nyer ni... terima kaseh la kat sesiapa yang sudi join segmen ary yang tak seberapa ni kan.. rasa seronok pulak...

           Ni entry ary yang ketiga ni ary review blog orang... meh kita tengok sapa yang kenaaa...


         Yaaaa.... inilah dia... TehaaNFM atau pun lebih manis di panggil Cik Teha... kalau korang nak tahu Tehaa adalah seorang gadis blogger yang berhati 1 Malaysia.. huh! korang tak caye... g blog die... korang tau la nanti.. 

        Apa? Umur dier... nape korang tak nak tanya dier sendiri... penat arrr cari kat google umur dier.. tapi dapat la jugak.. lahir pada 18 Jun 1992.. huhuhu korang kira la sendiri... eh! eh! Tehaa.. samer la umur Tehaa ngan Ary.. hehehe...

        
          Tehaa ni adalah pemilik http://tehaalarh.blogspot.com seorang blogger tegar ko tau... rajin blogwalking ni tau...Mula berjinak jinak dalam dunia blogger dalam tahun 2010... tapi rajin update tau.. tak caye? g arrr kat blog die... moh arr ramai ramai kite g.. sambil tu komen komen arr.. jadik follower dier sekali... bertambah meriah arrr kita..

          Da la ary ni direviewnyer.. di masuk kan lagi ary dalam list review dier kat SINI Terima kaseh ye Tehaa.. susah susah ajerk... ary jadik follower awak tau Tehaa....

          Si tehaa ni pun macam kita gak... ader wall kat facebook... jom kita g like... Fahtehaa Official kalau tak like macam maner korang nak tahu Tehaa update... jom.. jom...

Ok larrr kan.. ary sampai sini jerk.. tengah tunggu blog seterusnya untuk ary review... korang nak ker ary review blog korang... kalu nak.. mudah ajerk... klik ajer SINI.. 

Huhu.. bertambah meriah laaarrr kita nanti kan...

3 ulasan:

cinonex coreyan berkata...

hapy blogging..waa sronok ade review2..peace :)

http://www.cinonexcoreyan.com

TehaaNFM berkata...

Terima Kasih :) kita sama umur eik? hihi :D

Nurain Rafie berkata...

best nye dapay review2 nih..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...