Halaman

Sabtu, 29 Oktober 2011

Ary Nak Review Blog Ni... Tengok Sape Yang Kenaaa... ( 1 )

            Alhamdulillah... Petang tadi ary ader offer nak ajak korang kita same same review blog... alhamdulillah... mungkin kurang promosi dan masa yang singkat... ada la sorang yang berkenan... Si gadis jelita ni.. jom tengok gambar die..


          Amacam.. cun tak...? Nama Si Awek cun ni namanyer Maya ... student UITM Melaka ni... bukan calang calang awek ooo...

          Terima kaseh sebab sudi join part Ary Nak Ajak Review Blog.. entry ary petang tadi... kalau korang nak tau... klik SINI tau... dan seperti mana yang di janjikan... ary tulis entry khas buat awak Maya.. dan ku polo blog mu... huhuhu...

          Kali pertama singgah blog Maya... Betul betul simple...memang simple giler la... sempoiii... Maklum la... tapi kalau korang nak tahu... sekarang ni da ceria da blog dier... da berbunga bunga da... makin ceria dan cantik tau... jom la singgah lagi...

          Meskipun Maya ni maseh blogger baru lagi... bulan Oktober join blog... tapi die rajin update blog dan blogwalking... Haaa... tak sesia la korang follow dier.. mesti banyak entry yang menarik menanti korang punyer...

          Buat korang... jom la kita samer samer ramaikan follower Maya... kita meriahkan lagi hubungan sesama kita... Apa lagi jom la kita singgah...


                                       House Of Maya

           Ary sekali lagi nak ucapkan terima kaseh buat Maya polo blog ary... Kita kan kawan.. ye Maya...

          Dan lagi satu... korang nak rapat rrrrraaaaapat dengan dier lagi tak... haa... kalau korang nak kenal mesra lagi ngan maya ni.. add friend je die kat facebook... korang klik je SINI, jom...

          Abih tu camner ngan korang pulak ... Kalau korang nak ary review blog korang... ada syaratnyer tau... kalau korang nak tahu klik Review with Ary... ary akan review blog korang sebaik mungkin... insyallah...lagipun bes cam ni tau...

2 ulasan:

Maya berkata...

tq ary... :)))

Ary ariasputera berkata...

samer samer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...