Halaman

Khamis, 27 Oktober 2011

Warkah buat Niniey.. folower ke 400...

           Ari ni Ary saje saje nak review blog ni... sebab ary nak ucapkan terima kaseh yang teramat sangat kerana sudi menyudikan diri jadi folower Ary..

           Ary tak mampu nak review semua cuma ary nak ucapkan terima kaseh buat semua yang sudi... petang tadi.. ary ader tulis kan atas kotak folower yang ary nak review blog folower yang ke 400... alhamdulillah... ada pun dan semakin hari ramai yang sudi berkawan dengan ary.. terharu.. ish.. ish.. ish..

           Kepada yang sudi komen komen entry tu ary juga ucapkan terima kaseh... kepada yang tinggal jejak jugak ary pun ucapkan terima kaseh kerana sudi singgah.. ary mohon maaf kalau blum dapat balas jejak korang ye.. insyallah.. kesempatan nanti ary usha korang... 

           Folower yang ke 400 ary ni.. gadis jelita tau... jelita la sangat.. terpegun 3.5 saat.. pandai speking arrr... ary pun tak pandai.. nak tengok tak gambar die.. haaa... kat bawah ni..

                                                            Niniey nama dier..
                                          
            Bila ary singgah blog dia.. sejuk mata memandang... very simpel.. warna pun menarik.. ader jugak lagu kat blog dier.. tapi rasanya.. sesuai sangat ngan blog die.. lagu wat rasa tenang.. tak yah nak buh lagu metalicca ke.. lagu nyanyi nyanyi ke.. letak lagu cam tu pun memang tak off telinga punyer... layannn..

            Tengok Header dier.. simple tak?..


                         http://www.lyaniniey.blogspot.com/

           Simple kan... sebenarnya tak tau sangat makna ayat kat atas.. maklum la.. bahse ompoteh fel.. hehehe.. namun ary tau ia melambangkan keperibadian owner blog..

           Ary nak ucapkan terima kaseh buat Niniey sebab sudi jadi folower ary... oleh kerana Niniey folower ary yang ke 400 ary nak hadiah kan lagu lirik ciptaan ary yang bertajuk Ada Cinta... bole tak?

           Ala.. lagu ajerk.. jangan pk bukan bukan kan.. kita kan kawan... hadiah lagu jerk.. dengar ye...



            Kalau nak lirik lagu ni Niniey klik sini ye.. SINI tau...

          Lagi satu ary nak bagi tau... ary follow awak tau... ceh! cam jambu pulak den rasa.. hehehe... sekali sekala...

          Haaa.... Mungkin nanti giliran korang pulak yang ary review... nak tak?

2 ulasan:

arein berkata...

eyh eyh. my friend ! niniey. haha

lyaniniey berkata...

heee thanx ary! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...