Halaman

Selasa, 18 Oktober 2011

Movie with Ary - DreamGirl

            Huhuhu.... pada yang nak tahu apa movie yang ary pautkan ni.. sebenarnya ni adalah muzikal movie yang terbaik antara yang pernah ary tonton.. DreamGirl.. kisah impian tiga gadis yang berbakat dalam nyanyian yang sanggup mengejar impian... dan berbagai bagai dugaan melanda mereka...

            Dan ary mungkin terpaksa mengecewakan korang ary kali ni tak dapat cari full movie.. tapi ary nak kenalkan  pada korang movie ni.. movie yang wajib di tonton... kalau korang dapat full movie DreamGirl ni korang beri link kat ary ye..

            Sebagai ganti, ary beri salah satu babak dalam movie DreamGirl... Korang dengarlah salah satu lagu dalam movie ni.. nyanyian Jennifer Hudson... betul betul power vokal dia orang... memang terbaekk... kalau dapat full movie lagi bes... semua lagu sedap sedap.. dan mencabar anak tekak.. jom layan..





1 ulasan:

I am...izuan berkata...

susah nak carik link ni...saya sendiri copy drpd kawan je..and tgk dr dvd

hurmm best cita ni..storyline yang sanagt bagus!!!mana tak nya ada bintang pujaan hatikalah kata kan beyonce..hehehehe

btw, nice blog..baru je follow hope ary dapat follow balek blog saya yang baru lagi ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...