Halaman

Rabu, 6 Julai 2011

Kipmart Talent... Ary di pusingan pertama...

           Assalammualaikum... buat semua yang maseh sudi mengikuti perjalanan ary dalam mencapai cita cita.. korang sehat? Alhamdulillah...

           Buat yang belum tahu apa itu Kipmart Talent... sekarang ni ary join pertandingan ni la.. ia berlangsung di Kipmart Kota Tinggi... jauh tuuu.. ary datang dari Batu Pahat kesana... Jika sebelum ni ary bercerita tentang masa ujibakat disana.. sekarang ary nak cerita tentang ary di pusingan pertama pulak.. yang mana belum tahu ary masa ujibakat di sana bole klik sini ye.. ary buat entry yang bertajuk " Kipmart Talent.. Apa ada kat saner "  huhuhu... usha usha la sikit bagi yang belum baca tu...

            Masa ujibakat ary nyanyikan lagu ciptaan ary yang bertajuk " Kau satunya ".. bole la.. tapi alhamdulilah ary lepas masa ujibakat tu.. ary dapat panggilan ary dapat masuk pusingan pertama... tapi... ary perlu bawa penyanyi untuk menyanyikan lagu ciptaan ary.. sebab... huhuhu..

            Oleh kerana itu, ary memilih dua rakan ary yang boleh menyanyi.. tetapi ary cuma dapat beri video sahaja pada mereka, tak dapat buat latihan hampir seminggu sebab ary pergi terengganu sebab ada majlis perkhawinan saudara... kesudahannya.. seorang tak dapat beri komitmen sebab masalah keluarga.. yang seorang lagi.. tak dapat, belum dapat menghafal lagu pilihan ary..

           Dan... kali ini ary sekali lagi menyanyikan lagu ciptaan ary sendiri.. lagu pilihan ary.. " Biarkan aku" .. ni salah satu lagu kegemaran ary tau... huhuhu... jom usha ary buat persembahan nyanyi lagu tu kat saner jom...




           Amacam? bole tak? Ary buat persembahan kosong aje.. tapi kalau korang nak tahu... ary berjaya dalam pusingan pertama kali ni... alhamdulilah...

video
        
           Ary akan ke separuh akhir Kipmart Talent ahad ni 19hb Jun 2011.. di Kipmart Kota Tinggi.. haa... nak jumpa ary kat saner... bole..

          Tapi rasanya nanti ary tak keseorangan, ary akan bawa seorang penyanyi jemputan ( kawan ary ) untuk menyanyikan lagu ciptaan ary. Pada pertandingan ni, nak pikir menang memang la susah.. lagi pun persembahan ary biase biase je.. namun apa yang menjadi kepuasan buat ary... ary dapat dengarkan lagu ciptaan ary.. jika yang mendengar tu suka.. lagi larrr alhamdulilah... bukan senang orang lain nak terima hasil kerja kita tau...

          Nak tengok tak gambar gambar ary kat saner... jom.. usha lagi..


           Haa.. ni la gamba semua peserta masa pusingan pertama tu... Ramaikan....


           Ary masa tunggu keputusan ni.. bordobar dobar yop... huhuhu... pandai betul pengacara buat gimik... gilerrr ahhh!!!

  

            Ni jela gambar ary kat pentas... gambar yang ramai ramai kat atas tu tak larat ary nak perkenalkan semua... tapi diaorang memang terbaeeeekkkkk.... korang bole tengok lagi gambar gambar sekitar masa pusingan pertama Kipmart Talent 11hb Jun lepas..... korang klik link ni... ble usha usha...

            Apa pun ary memang tengah buzy giler minggu ni... tiap malam datang umah member ary nak ajar dia nyanyi lengok lagu ciptaan ary yang ary pilih untuk persembahan ... kita tengok je la.. kemampuan dia nanti ahad ni...musti bole punyer...

            Ary pun pening jugak nak pk camner nak pg ahad ni sebenarnya... kete ary eksiden masa pulang dari jb masa lepas.. balik dari pusingan pertama tu la .. eksiden kat pontian... sabar je laa.. benda nak jadik kan... apa pun perjuangan harus diteruskan.. korang pulak macam maner?


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...