Halaman

Isnin, 9 April 2012

PROMOSI BLOG DARI SEGMEN NASZ

         Waaaa.... Assalammualaikum semua... senyum simpul nampak.... ye la kan... sekarang giliran ary pulak terjah blog korang wei... da sedia belum... hahahaha.... Ary akan terjah ikhlas punyer... terimas lah pada yang sudi promoti blog ary yang tak seberapa ni.. sementara lagu baru ary belum push... lagi jom kita jalan jalan... meriah beb...



               Jom terjahhhhh.... Blog Masz Sidek duluuuu...
            Blog Masz Sidek ni ringkas jer ary tengok, simple... ary pun tak tau nak copy header dier... ahaks! Tapi rasanya kagum gak dengan dier sebab tak perlu header yang menjela pun da dapat tarik perhatian pembaca.. cukup dengan gambar mata jerk... dah terpikat... yang penting tu entry beb! Ary harap ary dapat la berkawan dengan dier ni... tertanya jugak... bagaimanakah wajahnya???  huhuhuhu.. mesteri betol... ( sebenarnya dah jumpa dah gambar tuan tanah.. ayu betul.. gua cakap samer lu...)


Blog Ayuejean
            Nama pun dah Ayu kan... mestilah tuan blog ni Ayu jugak orangnya... dengan kata berganda " Celoteh dari mulut comel turun ke papan kekunci.." Perghhh... ayat dier mendalam tuuuu... apa pun yang si Ayu tulis pasti dapat memikat untuk korang terus membaca entry dier.. sebab entry Ayu adalah hidup Ayu.. hidup Ayu adalah hidup Ayu laa... korang maner ble kacau.. hahahah... terbaekkk...



http://mastrixia.blogspot.com

           Yang ni pada awalnya memang ary tengok... blog sepasang kekaseh ni... Miera Mastrixia... perghhh... namer misteri betol... cam nama minah mat salleh ader gak.. hahaha... gurau jerk.. jangan mara ye... Apa pun blog Miera ni.. syahdu gak mata memandang... pandai buat intonasi warna yeee... memang sesuai la dengan kecomelan yang ader dalam diri tu.. tak lupa jugak ary doakan Miera dengan abang sayang yang hensem tu.. berbahagia ke anak cucu... bila nak kawin miera??


http://nilamsuhana87.blogspot.com/
         Haaa... kalau korang tengok header die ni mesti korang rasa ceriakan.. begitu jugaklah entry dalam blog dier.. semuanya tentang keceriaan... dalam pada tu ader jugak sedih duka dan ketawa... sebab ia bercerita tentang hati seorang puteri... cewaaahhh... jangan korang ambil enteng yaaa... jom kita tambah koleksi follow blog lagi.. oh ya.. nama empunya blog ni Nilam Suhana... sejuk rasa diri bila menyebut... perghhh... tak tahannn...


http://gadisborneo-bawahbayu.blogspot.com/
           Blog yang tampak comel header nyer ni empunya " gadis borneo bawah bayu " bila pertama kali klik.. ary minat la gambar yang ader kat shout box dier.. cumel la gambar tu.. minat ary.. nampak sopan jerk... eh.. ader gambar tuan tanah la.. pun nampak sopan.. lagi comel pulak tu.. le ngurat tak.. huhuhu... apa pun selamat berkenalan ye...


http://nourayuadieb.blogspot.com/
           Header yang paling simple tapi penuh makna... kesimpulan pertama ary buat masa klik blog dier... panggil tuan tanah ni.. eh .. tuan tanah lak.. hehehe.. tuan empunyer blog Cik Adieb... korang nak berkenalan tak... sebab dier cakap dier ada bermata sepet yang tak dibuat buat.. huhuhu... comel betul pengakuan dier... terpaku i... jom terjah gak...


http://bintuzainal14.blogspot.com/
         Antara header yang menjadi kegemaran ary... penuh kesopanan... lambang wanita islam yang amat ary kagumi... pepatah " ku amanahkan langit menjaga rahsiaku " amat penuh bermakna... ary suker baca entry dier... sebab tak lupa menyelitkan ayat ayat  tafsiran al-quran untuk kita sama sama menghayati... terus kan ye dik.. ary kagum semangat awak...


http://zamani84.blogspot.com/
            Kalau tengok pada header mamat kita yang sorang ni macam seorang yang suker merantau... betul ker... jawapannya BETOOLLL... sebab dier selalu merantau jauh.. sanggup merantau jauh ke dalam internet semata mata untuk tulis entry yang amat berinformasi buat kita... apa kabar Bro... bes entry...terbaek lah... apa pun.. korang takkan rugi g kat blog dier ni... banyak cerite beb!!!


http://cappuccinochocolate.blogspot.com/
          Haaaa... korang rasa apa bila makan chocolate??? sedapkan... haaaa... macam tu la bila kita singgah blog  ni... sedap hingga menjilat keyboard... hahaha.... yang ni kawan ary yang baru gak.. Suhaila Halim nama nya.. sedap jugak la nama dier... nak mamam bole... hahaha.... tak bole la.. kalau ary mamam nama dier.. dier nak pakai nama aper pulak kan... hahaha... 

          Ary dah penat ni terjah sorang demi sorang... apa pun semua blog yang kat bawah ni semuanya besssss belaka... terima kaseh wat semua yang sudi follow ary ye.. maklumla.. ary ni bukan sesiapa pun.. orang tak kenal.. tapi korang dah kenal kan... salam salam...

          Kalau korang nak BW lagi pun boleh.. korang klik jerk SINI.. ramai lagi yang join segmen Nasz ni tau... Ok untuk penutup ary hadiahkan buat korang... CINTA>>>



7 ulasan:

Cik Icha Mnz berkata...

tenx da promote blog sy..
salam ukhuwah fillah dr sy..^_^

! NZ Si Panglipur Lara ! berkata...

wahhh terharu :') :')

thanks promo ..
salam ukhuwah ^^
good luck dlm kerjaya ..

Cik Adieb berkata...

Pengakuan dari hati,hehehe.Thanks promote my blog.Peace :D

PeRmAtA bIrU berkata...

wah!!! thanks yer promot blog saya...:) heheheh

Miera MasTriXia berkata...

name cam mat saleh ye abg ary?? hihihi... nice intro tntg sume blog yg di promote tu..ade2 je an ary nih.. :))
ble nak kawen tu...lambat agy la nmpaknye... cik abg tu tgh sibuk ngn music stdy die.. ade rezeki x ke mne. insyallah... :D

LoveJean berkata...

tq ary......
hhehehehhehehe.......
ske bc description tu...

sukagelak berkata...

promote blog ni harini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/jom-promosi-blog-kawan-kawan-day-4.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...