Halaman

Selasa, 10 April 2012

Seken round promosi blog dengan nasz

          Jenjalan lagi...wah.. masih lagi sambutan hangat... terima kaseh bro Nazs yang buat segmen ni... jom ikut ary jenjalan sambil kutuk kutuk blog orang.. weiiii... jommm...


          kalu korang nak tahu ni yang ary paparkan kat korang ni  adalah blog dari group ketiga dari segmen promosi blog dari bro Nasz... sajerrr... k jom g blog pertama...



http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/
          Lyana kamarul Zaman... tulah nama penuh dier tuan empunya blog ni.. nama manja ary belum kenal lagi.. ahaks! Panggil Lyana je la... huhuhu... lawa orang nyer ni.. nasib baik dier terang terang letak gambar abg sayang dier.. kalu tak dah ngurat dah... hahaha... blog dier .. dier hias ringkas ajerk.. tak perlu widget yang bukan bukan.. apa pun steady dik.. Malaysia boleh.. Apa?? Adik ader lirik... blum ader melodi?? Bole.. tapi ary ni bukan jenis pro sangat.. saje saje je wat lagu.. maklum la keje kilang.. huhuhu..


http://mujadafewa.blogspot.com/
         Kalau blogger yang ni sebenarnya dah lama dah ary kenal.. adalaaa kira kira lima minit td.. ahaks!.. lamerr btolkan... hehehe... gurau ajerk.. kalau yang minat ngan aweks aweks.. boleh la terjah kat sini... tapi betulkan niat haaa... kita nak berkawan ni... jangan melencong melancong suda.. huhuhu... korang tengok nama dier penuh simbolik.. aper makna nama tu ye... korang musti tertanya tak... opsss!! jangan pandang nama.. baca entry dier dulu... fahami setiap ayat patah perkataan dier.. baru ble kita kenal.. betul. tak...


http://juliajamaludin.blogspot.com
          Korang tengok hedaer dier... ader tak perasaan berluap luap mengelodak korang nak terjah blog dier... aderkan.. haaaa... itulah dier Julia jamaluddin tuan empunya blog Suke gelak... kalau korang tak suker gelak pun tak per.. korang klik dulu, sebab mungkin dari sini korang akan rasa... nikmat... kegelakan tergelak dalam menggelakkan.. fuiyooo... hahaha... comel gak cik jue ni ye.. huhuhu..


http://waziqahlife.blogspot.com/
         Haaa... pada korang yang tengah tengok gambar si minah ni yang tengah malu malu ahh!! ni... nama dier  atau nak senang panggil Najwa jerk... Najwa ni pemilik blog waziqahlife.blogspot.com atau dengan ringkas bangatnyer My Xoxo Life... Oleh kerana Najwa ni tak letak header cuma guna kata yang melambangkan kehidupan dier.. maka ary terpaksa curik gambar dier untuk letak kat entry ni.. boleh ke Najwa... ish! kena saman la aku pas ni...


http://diariesaya.blogspot.com/
        Blog yang seterus ni..ish! Alaaa... tomey tomey... hahaha... cumel sungguh... rasa nak timang jerk... tapi nasib baik tak sampai... hahaha... Pemilik blog ni nama manjanyer Myza.. cun woooo... jelingan mata memukau kalbu memanah asmara dibalik buluh perindu yang sedang diterjah angin lalu... perghhhh... tak makan gua seminggu ni ble tengok gambar si Myza ni... ahaks! Jangan takut Myza.. ary cuma tak makan berger jer seminggu tu.. yang lain makan... huhuhu... happy fen fren yaa...


http://aunisyifaa.blogspot.com
           Selembut sutera.. itu yang ary simpulkan buat blog yang satu ni... ary suka pada intonasi warna dalam blog ni.. sesuai sangat kelembutan yang ingin di tonjolkan oleh saudari kita sorang ni.. Auni Sifaa.. itulah nama pemilik blog ni... lembutkan.. sejuk mata memandang... sentiasa menonjolkan sifat islamic.. gadis idaman ni tau...korang g la blog dier kalu tak caye...


http://umikasum.blogspot.com
          Blog yang di miliki oleh Yumida atau Umikasom ni memilih konsep santai untuk menjadi identiti blog dier... satu mesteri jugak sebab dier kurang ingin di kenali... sebab ary tak dapat tengok frofile dier...  sebab tu la amat misteri la sangaaaattt... perghhh!! susah nak ngurat ni.. ahaks!... apapun.. yang penting tu pada entrynyer... sebab disitulah kita dapat mengenali sedikit sebanyak isi hatinya... cewaaahhh... jom layan..


http://biiyainilahduniaqu.blogspot.com
          EEeeiiiii.... cumelnyer... kiter sukerrr.. kiter sukerrr... kat header awak ni... kiuuuut sangat.... di kenali sebagai Biiyaa.... macam macam dier hias blog dier untuk menampakkan identiti kecomelan dier tu... Setakat ni ary rasa ni la antara header yang paling comel ary tengok.... waaaaa... tak tahan den... ahaks! baca entry pun rasa diri di manja... da laaaa... jangan nak lebih pulak... ye la yela... hehehe....



                  http://husnamujahidah.blogspot.com/

        Belog yang satu ni ary minta maaf sebab tak copy apa apa.. tak tahu nak copy... eeeee... tak pandai eaaa..... tapi belog ni mempunyai identiti yang sederhana... dengan mengunakan tema " My Love Is Yours" maka terjadilah sebuah episod.... eh!.. memandai je aku ni.. apa pun.. rasa sederhana tu memang ader dalam blog ni... pemilik nyer berumur 15 tahun tau... Husna.. itulah namanya.. dekatilah dier.. pasti seronok korang mendapat teman seperti husna....


       Wahhh... seronok jugak g jenjalan ni... makin banyak kawan ary dapat... terima kaseh buat bro Nasz sebab buat segmen berbelog ni.... korang berminat ke.. korang klik SINI banyak lagi kengkawan yang bakal korang ble kenal..

        Sebelum ary letak laptop ni ketepi... harap harap korang sudi la ye dengar lagu ciptaan ary yang satu ni... lagu yang ary ciptaan buat seorang gadis yang bernama... sara... tata korangg..



6 ulasan:

Cik Adieb berkata...

Comel2 header dorang :D

lyana kamal berkata...

Wehuuu! haha~ ok ok.sedap la lgu ;).
siape la sara tu ..hehehe, untung beliau

sukagelak berkata...

hai..thanx promote my blog..puji membukit-bukau..like it..
done follow :)

nurmujahidah berkata...

alamak,, terharunya,, tq sesangat :D

husnamujahidah berkata...

Salam aru.. thnk you~ mohon kerjasama untuk follow sy balik? sy bru edit url... hehe.. please~

http://husnamujahidah.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Myza Mubean berkata...

hai saya dtg nak terjah sambil follow blog yg nice ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...