Halaman

Ahad, 8 April 2012

Saat yang paling terbaek ABPBH malam ni...

       Sepanjang ary tengok dan menonton Anugerah Bintang Popular Berita Harian malam ni.. kowang sedar tak saat yang paling terbaek yang di tonton malam ni... bukan saja terbaek... nampak rasa tulus ikhlas tanpa sedikit pun rasa cemburu....




 Banyak yang seronok  untuk di huraikan malam ni kalau keseluruhan majlis yaang tergempak Berita Harian malam ni.. tapi ary nak bagi tau perihal yang paling ary suker sekali semasa ary tonton ABPBH malam ni... iaitu semasa Anugerah Pengacara paling Popular..

           Korang nak tahu kenapa? Setiap tahun pasti nama Pak Nil yang di sebut sebut sebagai pemenang... ye la .. kan kita tahu kemampuan Pak Nil yang luar biaser tu...



Kalau korang nak tahu kenapa.. semasa di umumkan pemenang Anugerah Pengacara Paling Popular... Zizan Razak atau Zizan Raja Lawak telah di umumkan sebagai pemenang... Pak Nil terus langsung berlari naik ke pentas.. terus pergi tempat yang sepatutnya Zizan buat ucapan...

Pak Nil cakap dulu... " inilah masa yang saya nantikan, dan saya rasa saya lah orang yang paling layak untuk menyerahkan trofi ini kepada Zizan... sambil terus memberi trofi tu pada Zizan selaku pemenang Anugerah Pengacara paling Popular yang baru 2012.

Tanpa sebarang rasa cemburu.. nampak keikhlasan Pak Nil...

Terbaek buat beliau....

Hidup pak Nil...

2 ulasan:

aRa ❤ aFiq™ berkata...

ala rugi tak tgk paknil bg trofi kt zizan td..

PeRmAtA bIrU berkata...

hurm.... betul saya pon nampak.. tapi yang paling best time fizz fairus dapat award...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...