Halaman

Ahad, 8 April 2012

"SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG"

         Bes jugak layan segmen segmen ni.. macam macam ader... jom join... maner ader guna kos.. untung lagi ader kan...


           Ary tak nak panjang lebar macam maner segmen Nasz ni kat kowang sebab ader lebih baik korang g sendiri kat blog dier... rasanyer itu lebih jelas lagi nyata dan muktamad pemahaman kowang kan.. hahahaha...
          Ary join gak sambil nak tambah kawan, ilmu dan macam macam lagi laaa... sebelum tu... ary ucap terima kaseh kat semua yang selama ini menyokong ary dalam berkarya..

         Buat follower semua... juga terima kaseh.. dan ary akan follow semua ari ni... 

         Dan sebagai tanda terima kaseh ary perdengarkan kat korang sebuah lagu dan lirik ciptaan Ary... " Ada Cinta " harap korang sukerrrr.... muahhhh kat kowang...





12 ulasan:

NasZ berkata...

salam kenal. dah follow sini.

thanx sudi join.

Masz Sidek berkata...

Singgah dr segmen yg sama...
Kita satu group... n done follow sini...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/promosi-blog-dari-segmen-nasz.html

LoveJean berkata...

Siap promo.... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

MawardiYunus berkata...

singgah dr segmen yg sama :)

Cappuccino berkata...

Hai ! singgah sini dari segmen yg sama ^^
done promote blog awak ;)

http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/jom-jenguk-blog-diorang-yang-ohsemm-ni.html

Cappuccino berkata...

Hai ! singgah sini dari segmen yg sama ^^
done promote blog awak ;)

http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/jom-jenguk-blog-diorang-yang-ohsemm-ni.html

Cik Adieb berkata...

Blog anda dipromote,peace :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/jom-jenjalan-ke-blog-dorang-d.html

lyana kamal berkata...

Wuuuu! saya ada lirik tp takde melody. hehe. blh buatkn melody tak?kihkihhh. heee, btw. im promote ur blog here
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/group-promosi-blog-by-nasz.html

icumm berkata...

Dari segmen yg sma..jenguklah datang blog icumm ^^
knp x letak lagu sendiri kat blog..tringin jgk nk dgr

http://icumm-icum.blogspot.com/

Miera MasTriXia berkata...

hye..miera follow sini..kte 1 group..:))
jalan2 laa ke blog k..
http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/bermulalah-sesi-promosi-blog.html

fiqah hamed berkata...

done promotekan blog nie
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/group-promosi-2.html

Mr. E'raz Fadli berkata...

Blogwalking dari segmen segmen-nasz-promosi-blog..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom layan karya karya asli Ary... Klik Gambar Derrrr...